Ha jól tudom, a településen működő helyi építesi szabalyzat írja le, hogy pl milyen tető építhető, ilyen dolgokat kell megnézni.
2020. dec. 29. 12:51
2/6 anonim válasza:
1es: a kérdező nem tetőt akar építeni...
Bármilyen tetőtér beépíthető, a kérdés az, hogy van-e értelme, nem lesz-e túl alacsony, vagy szűk, vagy új házaknál például útban a gépészet/csövek, járható-e.
2020. dec. 29. 14:06
3/6 anonim válasza:
Szerintem a tető túl lapos ahhoz, hogy érdemes lenne beépíteni. Függ az épület szélességétől, hogy középen lesz-e elegendő magasság. Szerintem max. gyerekszobának lenne jó, vagy raktárnak, garderóbnak...
2020. dec. 29. 16:45
4/6 anonim válasza:
Kb 10-12 méter széles háznál már ki lehet hozni élhető belmagasságú tetőteret, persze ez sok mindentől függ. Pl tetőszerkezet formája, stb.
2020. dec. 29. 20:10
5/6 anonim válasza:
Persze, be. Pár kérdés dönti el:
- milyen kialakítású a tető: sátor, nyereg, egyéb?
- mekkora az alapterület, amin a tető van? (Mondjuk egy 20*20 méteres alapterületű háznál a 30°-os tető közepén már lehet normális belmagasság, de pl. 8*8 méter esetén ezzel nem érdemes foglalkozni.)
2020. dec. 31. 08:33
6/6 anonim válasza:
Ha van térdfal minden gond nélkül. Ha nincs akkor fentebb leírták, nagyban függ a geometriától, hogy mit lehet kialakítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.