Vettem egy régi házat és zárt pöcegödör van a végébe. Felnyithatom?
Figyelt kérdés
A teteje beton, középen egy csatornafedél. Nincs szellőző. Attól félek ha kinyitom a benne lévő gáz túlnyomás kitépi a fedelet és levágja a fejemet. 3x3 m, a mélység ismeretlen2020. dec. 27. 16:21
1/16 anonim válasza:
Jaja, ez olyan lenne, mint amikor finganod kell.
Ismerősnek a karját vitte le
2/16 anonim válasza:
Ha akkora lenne a nyomás,a betápnál is kiszökne .
3/16 anonim válasza:
Dehogyis. Nem zár az légmentesen. De ha annyira parázol fúrj bele.
4/16 mindentudó99 válasza:
Ha belefúr még rosszabb a több száz bár nyomás azon a kis lyukon távozna. Még egy arra jároó utasszállìtó gépeet is leszedne. Legjobb lenne dinamittal kinyitni tisztes távolból. Bár a detonáció hatalmas lesz mert a felgyülemlő metán gáz megszázszorozza a dinamit erejét. Először is evakuálni kell két mérföldes körzetben mindenkit.
5/16 anonim válasza:
3as voltam, huszonéve vagyok a szennyvíztechnológiában, pár ezer fedelet már felszedtem pedig nem is szippantón vagyok, de ők meg ide hordják az anyagot, szóval ÉN tudom mit beszélek. Nincs abban nyomás.
6/16 anonim válasza:
Szerintem sincs csak előtte vegyél egy nagy levegőt és tartsd bent egy darabig. De öt percnél tovább ne!😀
7/16 anonim válasza:
Igen, ezt a kérdezőn kívül mindenki tudja. Ha lehetséges lenne küldenék neked egy kis humorérzéket. :D
8/16 mindentudó99 válasza:
Semmiképp se lehet nyomás ha mégis akkor az távozna visszafeke a csatornán a házba.
9/16 anonim válasza:
Viszont a gáz tényleg lehet veszélyes, de nem a nyomása miatt. Szóval miután felszedted menj onnét és ne is menj oda pár óráig. Pár éve is meghalt két szennyvizes. Az egyik rosszul lett, a másik meg odament segíteni.
10/16 anonim válasza:
Állítólag a dinók is így haltak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!