Létezik-e "szégyenfal online felület" építkezési vállalkozók számára?
Nyilvános online felületen szeretnénk mások számára hozzáférhetővé tenni, hogy kiktől ne vegyenek lakást, házat, és kiktől ne kérjenek szakipari munkát.
Az átvételt követően más korrekt szakemberek fotózták nálunk "nevetve" a hibákat és feltették valahová, majd jelezték nekünk is, milyen sok like-ot kaptak az ordító tételek közzététele kapcsán. Facebook-on milyen néven futhat ez? Vagy máshol van-e ilyen?
Milliós tételekről van szó, nem apróbb hibákról. Okiratok, tervek spórolás célú önkényes módosításairól, kihagyott-, utólag nem pótolható problémákról.
Igénytelen, szakértelem nélküli kivitelezések, megkárosítás, garanciális észrevételek semmibevétele, stb., stb.,
Tisztelet a kivételnek, mert van!
De a kóklerek listáját jó lenne másoknak is tudnia!
Köszönöm a válaszokat!
ma 23:12
Én is nézegetem :) Viszont nem írnak ki általában neveket a személyiségi jogokra hivatkozva.
Köszönöm az észrevételét!
Tisztelettel vagyunk azok iránt, akik besegítettek a mi javítási munkáinkba is, sokat "tanultunk" Tőlük.
Mostanában értettem meg, hogy a szomszéd villa tulaja, miért áll egész nap a szakemberei mögött. Mi meg dolgoztunk, hogy a magas árakat bírjuk, aztán persze a végeredményt építésszel utólag nézettük át, röhögtek, annyi újdonságot láttak nálunk is, későn jött az ébredés.
Egy ujabb, szinte friss történet a fizetésről. Gyakorlatilag a "vállalkozót" nem érdekli később a megrendelő akarja-e még hívni... " https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__11883771-r..
"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!