Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Létezik-e "szégyenfal online...

Létezik-e "szégyenfal online felület" építkezési vállalkozók számára?

Figyelt kérdés

Nyilvános online felületen szeretnénk mások számára hozzáférhetővé tenni, hogy kiktől ne vegyenek lakást, házat, és kiktől ne kérjenek szakipari munkát.

Az átvételt követően más korrekt szakemberek fotózták nálunk "nevetve" a hibákat és feltették valahová, majd jelezték nekünk is, milyen sok like-ot kaptak az ordító tételek közzététele kapcsán. Facebook-on milyen néven futhat ez? Vagy máshol van-e ilyen?

Milliós tételekről van szó, nem apróbb hibákról. Okiratok, tervek spórolás célú önkényes módosításairól, kihagyott-, utólag nem pótolható problémákról.

Igénytelen, szakértelem nélküli kivitelezések, megkárosítás, garanciális észrevételek semmibevétele, stb., stb.,

Tisztelet a kivételnek, mert van!

De a kóklerek listáját jó lenne másoknak is tudnia!

Köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 5. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon van olyan, hogy Építőipari szégyenfal.
2020. nov. 5. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

ma 23:12

Én is nézegetem :) Viszont nem írnak ki általában neveket a személyiségi jogokra hivatkozva.

2020. nov. 5. 23:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, köszönöm!
2020. nov. 6. 06:56
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon jó lenne egy ilyen, de sajnos a cégek sokszor felszámolják magukat és utána más néven folytatják tovább, nehéz lekövetni őket..
2020. nov. 6. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok kivitelező átveri az embereket. Ezzel rossz fényt vetnek ránk, normális kivitelezőkre, akik 20 éve nyomják az ipart. Kihasználják hogy az emberek 90%-a azonnal a legolcsóbb árajánlatot fogadja el, semmilyen referencia nem érdekli. Volt egy 2 890 000 milliós árajánlatom, egy noname gyerek alám ígért, hogy megcsinálja 2 889 000-ért, a tulaj azonnal őt választotta, aztán két hét múlva hívott hogy nem-e tudok jönni. Persze nemet mondtam, az ilyen megbízhatatlan kerge "megrendelőket" elkerülöm. A megbízhatatlan emberek a cégelet kb. félévente felszámolják, majd újat alapítanak.
2020. nov. 6. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételét!

Tisztelettel vagyunk azok iránt, akik besegítettek a mi javítási munkáinkba is, sokat "tanultunk" Tőlük.

Mostanában értettem meg, hogy a szomszéd villa tulaja, miért áll egész nap a szakemberei mögött. Mi meg dolgoztunk, hogy a magas árakat bírjuk, aztán persze a végeredményt építésszel utólag nézettük át, röhögtek, annyi újdonságot láttak nálunk is, későn jött az ébredés.

2020. nov. 6. 21:05
 7/7 anonim válasza:

Egy ujabb, szinte friss történet a fizetésről. Gyakorlatilag a "vállalkozót" nem érdekli később a megrendelő akarja-e még hívni... " https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__11883771-r..

"

2022. aug. 18. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!