Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Miért izmoznak sokszor a...

Miért izmoznak sokszor a munkahelyen, főleg építkezés témakörben?

Figyelt kérdés

Annyira fontos nekik ki a megmondóember, főleg családtagokkal való munka alatt muszáj ez a bőőőő, hőőőő, megoooooldjuk, majd én azt megmondom, én vagyok a tökéletes stb stb. Párom sokkal jobb szakember mint pl az apja, és az apja hőbörög neki folyton és leugatja, apja elrontja, utána javíthatjuk ki.

Kb 70 % munkaideje a nagyhangúaknak a hőbörgés főnökösködés, maradék 30 %-ban dolgoznak valamit, de aztán azt is javítani kell, de ő a jani.

2020. szept. 19. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell családtagok vállalkozásában, vagy mások vállalkozásában saját családtagjainkkal együtt dolgozni és akkor nincs ez a probléma!
2020. szept. 19. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
39%

Akivel probléma van, ne engedd be. Bocs, de ennek teljesen magától értetődőnek kéne lennie.

Zavartam már el én is rokont. Mosolyszünet volt egy darabig, de na és? Mindenki a saját portáján sepregessen.

2020. szept. 19. 12:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát lehet, én se vagyok túl boldog hogy párom a szülieire van ebben utalva, kicsit későn kapott észbe, most minden szerszám minden az övéké. Egyelőre tűrnünk kell, csak nagyon fárasztóak ezek az arcoskodó emberek, főleg hogy nem mindig ilyenek, hanem kiszámíthatatlan időpontokban, kb mondjuk napjaik harmadában ilyenek. Talán rossz napja van az apjának, haverjai spanjai is leszrják ott nem tud főnökösködni, és akkor beugrik neki hogy legalább a fia legyen vele alázatos.
2020. szept. 19. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!