Kőművek bekötését, tudja intézni helyettem valaki?
Figyelt kérdés
Lehet ez most egy nagyon hülye kérdés lesz, de ne kövezzetek meg érte. Csupán érdekelne, hogy ha nincs ideje az embernek. Léteznek e olyan emberek, akik eltudják intézni a közművekkel járó minden dolgot, gondolok itt a bekötésükre, meghatalmazással vagy valami.? Mármint úgy például mint mikor szülés utáni papírokat is lehet mással intéztetni... Hogy fizetek egy összeget munka végén, és ő elintéz nekem mindent, hogy ne nekem kelljen utána járkálni, és ezért szabit venni ki mindennél! Értelmes válaszokat előre is köszönöm.2020. szept. 4. 19:13
1/1 anonim válasza:
Persze. MEghatalmazással. És gyakori eljárás. Nálunk a telekre a vizet pl. az a szerelő intézte aki az egész szerelést csinálta. Sok esetben egyszerűbbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!