A csempe jobb, vagy a bútorlap konyhai hátfal?
A csempe jobb, könnyen tisztítható erösebb szerekkel is, lehet súrolni, ha erösebben bekoszolódik. A bútorlap nem bírja ezeket túl jól, könnyen összekaristolódik.
Viszont a csempénél figyelni kell, hogy milyen, a fehér elég "üzemikonyhás" hatású, a nem sima felületet nehezebb rendben tartani, a nagymintás nyugtalan felületet ad, meg a minöséggel nem szabadna spórolni, az olcsó általában nem szép és nem tartós.
Hatfalam lesz,edzett uveggel.
Igy siman takarithato.
A csempe maga igen, inkább a fuga a kérdéses.
Az üveg jó amúgy, pont egy építész ismerősnél láttam (náluk matt volt, talán lila). Elsőre nem sikerült feltenni, elpattant; teljesen sík felület kell mögé. A szaki utálni fog. De ha egyszer fenn van, akkor jól is néz ki, jól is takarítható.
Egyébként manapság már a bútorlapok közt is van olyan minőségű, ami megfelel erre a célra, de ebben az esetben is az illesztésre fokozottan figyelni kell.
A bútorlap szerintem is felejtős. A műanyagot simán kikezdi a ráfröccsenő forró olaj, rendkívül ocsmány lesz.
Csempe, üveg, inox, ami tetszik, de műanyagot ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!