"Zsiradék lepergető burkolat" a konyhába, a tűzhely fölé?
Érdekelne hogy milyen burkolási felületek ill. burkolási lehetőségek vagy technikák vannak, amelyekre nem tapad úgy a zsiradék, olaj és egyéb, főzésből-sütésből származó anyag (magyarul nem porózus a felület) és aránylag egy durvább olajos sütés után is viszonylag könnyen legyen tisztítható - a fugával együtt?
Igazából most sikerült egy újonnan épített házba beköltözni sok évi panel-albi és spórolás után, viszont az eddigi tapasztalatokat szem előtt tartva úgy képzeltem el a beépített tűzhelyet, hogy ahhoz alapból berakatok egy jó nagy alumínium lemezt - a könnyebb tisztíthatóság végett, és hogy védjem a burkolatot - viszont tippeket szeretnék kapni hogy mégis milyen "nem porózus" burkolóanyagot válasszak ill. a fugázás is úgy legyen megoldva, hogy a szennyeződés ne ivódjon bele?
Szerintem nincs ilyen, a zsír mindenre rátapad.
Ha nem akarsz sokat takarítani ragassz a csempére alufóliát, ha jönnek vendégek, akkor leszeded😃
Üveg?
Lényeges, hogy könnyen, sérülés nélkül lehessen tisztítani.
Hatfalam lesz edzett uveggel az egesz konyhaszekrenynel.
Szerintem ennel jobbat,elerheto aron nem kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!