Miért vannak a házak az utcára nézve építve?
Én voltam az előző első hozzászóló.
Tényleg rejtély, hogy a helytálló választ törlik. Eddig csak lepontozták a hülyék... Most már töröltetik is...? LOL
Falun régen sok közös udvar volt.
Túl értékes lett volna előkertet hahyni, mert akkor minden melléképület házrébb csúszott volna annyival.
Így a konyhakert is kisebb lett volna.
Kerítést sem kellett az egész frontra.
Régen szegénység volt, érték volt a kert, nem úgy, mint most.
Vidéki városban lakom. A környékünkön szinte minden ház a telekhatáron belül, azaz kerítésen belül kezdődik. Olyan házba biztosan nem költöznék, ami telekhatárra épült és az ablak, ajtó közvetlenül az utcára nyílik.
Egyetemista koromban laktam panellakásban. Semmi pénzért nem költöznék vissza. De ha neked az jobb, akkor lakjál ott, nem vagyunk egyformák, nem egyformák az igényeink!
Előző vagyok. Ezzel kapcsolatban eszembe jutott még egy dolog csak érdekességképp: Pesten láttam olyat, hogy egy családi ház a telekhatárra épült, ablak az utcára néz. Ebben nincs semmi meglepő, vannak ilyenek. De a ház előtt, gyakorlatilag az ablakban van a buszmegálló!
Az marha jó lehet hogy az ablakban ácsorognak folyton az emberek. Beszélgetnek, cigiznek, leskelődnek, mert épp unatkoznak. A busz meg 10 percenként megáll az ablakban. Fékez, csikorog, fel-le szállnak, aztán gázt adva jó nagy zúgással elindul. Na, oda még ha fizetnének se költöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!