Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Vennétek olyan házat, ami...

Vennétek olyan házat, ami hivatalosan 77 négyzetméter, de valójában 124?

Figyelt kérdés
Szóval 15 éve felújították és ki is bővítették, csak ezt ugye nem jelentették be sehol. Így az építményadó is alacsonyabb. Szóval új tulajdonosként nekem kötelező bejelenteni a bővítést, és utána megbüntetik a korábbi tulajt, vagy hogy van ez?

2020. aug. 1. 16:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

10 év után is kell kérni fennmaradásit, csak már nem lesz bírság.

De a foldhivatali feltüntetéshez mindenképp kell az éphat igazolása.

Akkor lehet gond, ha jelzàloghitelt szeretnél felvenni, mert az értékbecslésnél megbukik.

2020. aug. 1. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Bocs, de én még soha életemben nem méricskéltem le egyetlen megvásárolt ingatlanomat sem.

Se házat, se telket.

Egyszerűen nem érdekel.

2020. aug. 7. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Csak a pitiáner hülyék állnak neki méricskélni a centiket...
2020. aug. 8. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:

12#, es ha ennek koszonhetoen atvernek killiokkal, akkor sem erdekel? Erdekes...

13#, 1-2 meter kutyat sem erdekelne, de en kerek elnezest hogy majd keveri a szemem 50 m2 kulombseg.

2020. aug. 8. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:

"Csak a pitiáner hülyék állnak neki méricskélni a centiket."

Meg az értékbecslő!

Legyen az hitel, hagyaték, illeték. Pikk-pakk megvan a hirtelen megoldhatatlan probléma.

2020. aug. 8. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!