Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Elmesélnétek, hogy az utcafron...

Elmesélnétek, hogy az utcafrontra milyen típusú kerítést csináltatok és mennyiért (kb)?

Figyelt kérdés

Hány méter hossz volt körülbelül?

Tanácstalanok vagyunk mert nincs sok pénzünk rá, de nem szeretnénk drót kerítést sem... Ti mennyiből hoztátok ki az adott típust?

2020. jún. 21. 16:34
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
Csodasövényt ültettem aztán kész. Ronda drótot nem akartam szép kerítésre meg nem tellett akkor. Tíz éve ez van
2020. jún. 21. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Én táblás kerítést csináltam. Könnyű telepíteni, kb. 300 ezer volt mindennel együtt (kétszárnyú kapu a kocsinak, egyszárnyű gyalogos kapu, kerítéstáblák, oszlopok, rögzítők, betonelemek). Kicsit ipari jellege van, viszont itt a környéken divat lett belőle.
2020. jún. 21. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Bontott téglát vettem, én raktam ki belőle a kerítés lábazatot és oszlopokat,fafeldolgozótól vettem gyalult deszkát,azt is én csavaroztam fel, meg lefestettem. 65 m. 6-7 éve volt és kb 1 éven keresztül készült. Nem emlékszem pontosan, de olyan 800.000 körül volt.
2020. jún. 21. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Elemes betonpanel kerítés. 2m magas (pontosabban 1.80 és 20cm a föld alatt van kutyák miatt). 60fm utcafront, 1milla.
2020. jún. 24. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Beton kerítés 165cm magas 14m hosszú agyag telepítés munkadijjal mindennel 250ezer ft
2020. dec. 7. 16:32
 6/7 A kérdező kommentje:
14 méter hosszú volt a kerítés?
2020. dec. 7. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen 7 táblás nem sima teljesen zárt ,hanem alul zárt teglamintas, fölötte rácsos
2020. dec. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!