Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Fürdőszobai térelválasztó?

Fürdőszobai térelválasztó?

Figyelt kérdés
Feleslegesen, és kihasználatlanúl nagy fürdőszobám, ellenben hiányzik az éléskamra. Arra gondoltam, hogy ha levásztanék egy kis helyet belőle, akkor megoldódna az utóbbi problémám. Téglával falazni körülményes lenne, a gipszkartontól pedig tartok, hogy nem elég vízálló, és nem burkolható csempével. Hogy lenne célszerű megoldani? Teljesen amatőr vagyok, de én szeretném megcsinálni

2020. jún. 16. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Impregnált gipszkartonból meglehet oldani a falazást,burkolni is lehet rá!Ha kisterület még lehet hogy a gipszkartonnal jobban jársz!Az interneten találsz videokat gipszkartonozásról,csempézésről tájékozodásra!
2020. jún. 17. 06:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Leírta az 1-es, így nem ismétlem.

Viszont egy kamrának jól szellőző helyiségnek kell lennie, különben minden megpenészedik, vagy egyéb módon megy tönkre benne.

Nem ártana rá egy ablak, különösen mert egy gőzös, párás helyiségből nyílik.

2020. jún. 17. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!