Egy könnyűszerkezetes nyaralóházhoz ha szeretnek építeni egy kb 3x2metetes szobát ami fürdőszoba lenne, milyen anyagú fallal legyen ez? Mi kell hozza ? A fal és a váz érdekelne illetve hol tudom megvenni, alap már van, igazából építeni kell.
Figyelt kérdés
Elakadtam, tuti alap dolog , de nem tudom mivel s hogy álljak neki2020. jún. 9. 15:49
1/3 anonim válasza:
Hát őszintén szólva ennyi szakértelemmel én nem állnék neki egyedül...
Ács Budapest youtube csatorna. Ha van kis érzéked hozzá, akkor pár óra videózás után simán neki tudsz ugrani
2/3 A kérdező kommentje:
Nyilván nem egyedül szeretnék nekiállni, és nem a semmiből. Szeretnék egy minimális alap tudást szerezni egyáltalán hogy hogy smint néz ki ez az egész, nem egyedül esnek neki akivel nekiesnék ő ért hozzá illetve hozna még ember de szeretnék én is rálátni a dolgokra ezért is a kérdés, de köszönöm a csatorna ajánlást holnap átfogom böngészni
2020. jún. 10. 22:32
3/3 Thorzoli válasza:
Faváz, párazáró fólia, zöld gipszkarton, hidegburkolat, a vízszintes- függőleges sarkokban szilóval. Kifelé a vázra osb, EPS csavarozással, nemes vakolat. A szerkezetben futnak a csövek, kábelek. Ne szigetelj a szerkezeten belül, felesleges, és szakszerűtlen, bárki mondja. m i Svédországban így építettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!