Mennyibe kerül ma egy ilyen házat felépíteni borsod egyik kis falujában?
Férjem nagymamája meghalt, az ő házát szeretné igazából átépíteni, mert jó nagy udvara van és mert a szomszédban szülei laknak és a faluban lakik tetvére és felesége is.
A ház félig tégla félig vályog.
Jelenleg 2 szobás, meg konyha meg egy fürdő.
Viszont az elrendezése nem jó.
Van egy szoba, ami az utcára néz, abból nyillik a konyha. Odanyillik a bejarati ajtó is. A konyhából nyíllik a következő szoba, abból pedig a fürdő. Tehát egy régi hosszú ház. Udvar van mellette is nagy és mögötte két nagy porta így bővíthető.
Szeretnénk őszintén 3 szobát, egy nappalit, egy konyhát és egy fürdőt és így igazából szinte az egészet átépíteni, meg teraszt is szeretnénk.
Mondtam neki, hogy szerintem olyan 30-35 millióból jönne ki, ahogy utána olvastam.
De ő szerinte sokkal kevesebbe, hisz ez borsodon egy kis falu.
Mondtam neki, hogy szerintem nem éri meg építkezni abszolút. Főleg hogy 13-ert max 15-ért tudnánk eladni, ha neadj isten elszeretnénk egyszer költözni.
Én szívesen költözök oda, mert normálisak a lakók, szép a falu szerintem.
De ez így nem érné meg, akárhogy is szeretné.
Szerintetek???:(
Köszönöm nektek!:)
Hitelt sincs szívem rá felvenni, mert lehet nagyon súlyos árakat fizetünk majd azért hogy később menekülni kelljen.
De lehet nem lesz így és nagyon boldogok leszünk.. hát majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!