Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Tapasztalatok a szilikátblokkról?

Pezsgő kérdése:

Tapasztalatok a szilikátblokkról?

Figyelt kérdés
Ház vásárlás előtt állunk. Kinéztük a számunkra megfelelő házat, amely 1995-ös építésű, ám szilikátblokkból épült. Tudni kell, hogy a ház tetőszerkezete kiváló, sehol nem ázik be. Az épület homlokzata hőszigetelt, az alapja legalább egy méter magas, pincéje, szuterénje nincs. Első blikkre úgy tűnik, sehol nem ázik be, nedvességet nagy valószínűséggel nem kap a fal. Pár évvel ezelőtt a fürdőben volt egy csőtörés, de azt szakszerűen kijavították. Ilyen kedvező paraméterek mellett a szilikát blokk ház biztonságos? Hosszútávon mennyire lehetnek tartósak a falai? 45 éves vagyok, ha lehet, itt szeretném leélni az életem, újat már lehetőleg nem szeretnék venni.

#építkezés #szilikátblokk
2020. máj. 1. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ki fogja bírni.

Vályog sokkal puhább mégis nézd mennyi ház áll még...

2020. máj. 1. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Egyrészt repedezni szoktak, másrészt van olyan salak, ami sugárzik.
2020. máj. 1. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdés, hogy rád dől-e egy 95-ben Ytongból épült ház csak azért mert Ytong?

Csak azért nem. Túl fog élni

2020. máj. 1. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es.

Salak? Ha nem tudod mi a különbség a szilikát és a kohóhabsalak közt, akkor inkább ne adj tanácsot.

2020. máj. 2. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bőven túl él.
2020. máj. 2. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!