Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hajlékony Symalen csőbe...

Hajlékony Symalen csőbe szorult kavicsot, hogy lehet eltavolitani?

Figyelt kérdés
Adott egy kB 20-22 méter hosszú symalen cső, ami a padlofutes alatt fut végig a ház 2 pontja között. Amikor megprobaltam behuzni a kábelt kB 9 meter után elakadt. Ledugtam egy kamerát amivel kiderult hogy egy nagyobb kavics van beszorulva. Mind a 2 irányból próbáltam meginditani, lde teljesen megszorult. Hogyan tudnám kiszedni onnan?

2020. ápr. 18. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

9 métere mélyen nehéz szétzúzni, de megpróbálhatod (apránként le-letörni belőle egy darabot.

Ha ez nem megy, akkor a beszorulás helyén kivágni egy 15-20 centit a csőből, és másik csővel pótolni (vagy ekkor szétroncsolni benne a követ.

Köszönd meg a szerelőnek (magadnak, vagy másnak), aki olyan balga, hogy szerelés előtt nem dugaszolta be a cső két végét.

2020. ápr. 18. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Vízzel mosasd ki. Hátha megindul. Ha bement ki is kéne jönnie.
2020. ápr. 18. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hozzá kapni toldót. Ahol a kavics van elvágod, és utána a toldóval összerakod.
2020. ápr. 19. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!