Mekkora emeszto gödör, , illik" egy családi házhoz 2 felnőtt +1 gyerek esetén? Átlagos felhasználás mellett?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 13:31
11/15 anonim válasza:
Sziasztok, Második fürdőszobának + wc-vel, amit ritkábban fogunk hasztnálni, sajnos alacsonyabban van a csatorna szintje alatt, ezért arra gondoltam, hogy emésztőnek leásnék 1 ibc tartályt, megfelelő szűréssel, és elvezetéssel. Elég lehet az az 1 m3? 2 felnőttnek 1 gyermeknek ?
12/15 Meton válasza:
Szerintem számold ki, mennyi vizet használsz. Egy fürdés 50 liter mondjuk, 1 wc használat 15 liter. Napi 200 literrel számolva 5 nap alatt telik meg. Persze lehet, hogy mások az adatok, de ez alapján tudsz számolni. Mosás és mosogatógép is ad vizet.
Én még most is azt mondom, hogy a szivárogtató megoldás az, ami működik, nálunk is az van. A víz elszivárog, a többi bent marad. Már évek óta nem kellett szippantani.
13/15 Meton válasza:
De ha már a szivárogtatós megoldásnál tartunk, én enzimet használok, mert enélkül elzsírosodik az emésztőgödör fala és nem engedi át a vizet. Magyarul hamarabb megtelik.
14/15 anonim válasza:
#13: Gratulálok, remélem van mellette kutad is.
15/15 anonim válasza:
11# Ha csak ez a fürdőszoba a problémás és egyébként csatornára vagytok kötve, akkor pár 10 ezer forintért lehet "darálós wc-t" venni, amiben van egy szivattyú beépítve és benyomja a csatornába a fürdőben keletkező vizet. Bele lehet kötni a mosdót/zuhanyt is. Szerinten sokkal egyszerűbb és nem is olyan drága, mint ibc tartályokkal sz*rakodni, a csat. díjat meg így is úgy is ki kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!