Faszerkezetes ház építéséhez mennyi faanyag szükséges?
Könnyűszerkezetes házat szeretnénk építtetni, viszont először szeretnénk kalkulálni, hogy milyen faanyagbeli költségei lennének. A ház maga 100-110 m2 lenne illetve jönne hozzá egy garázs rész!
Amerikai stílusú, semmi extra benne 3 szoba + nappali.
Szerintetek mennyi anyag kell a tetőhöz és a falakhoz? Gondolok itt a deszkára/gerendára/tetőlécre.
Köszönöm előre is!
Ember, az én városomban mindenhol ugyanazok a szabályok.
A becslés azért becslés mert nem pontos.
Te bemész az étterembe, megeszed, és csak utána kérdezed meg mennyibe kerül??????????
"nem szívesen adunk ki ilyenre is több 100.000 Ft-ot úgy, hogy nem is tudjuk, hogy megéri-e. :("
Sajnálom, de akkor sem fog ingyen dolgozni neked senki sem.
Ha most azt mondom kb. 30-35m3 (változó keresztmetszetű (5/15 - 10/15 - 15/15 - 10/20) változó hosszúságú) faanyag akkor az helytálló egy "semmi extra ~110m2" épületre.
És ez a teljes bekerülési költség 3-5-7% felszereltségtől függően.
Étterembe te fizetsz, hogy az étlapon megnézhesd az árakat?
Szerinted a kisjézus csinálta?
"Ember, az én városomban mindenhol ugyanazok a szabályok"
Na ennek kb. 0 az esélye.
Melyik város az?
Jászberény
Mindenhol felhúzható 4.5m
Belegondolva meg jobb is így. Úgyis a kivitelező fogja eldönteni, hogy építi. Ha azt mondja rossz a terv, akkor rossz.
Jászberény????
Ott az egyik legbonyolultabb a HÉSZ!
Komolyan! Vannak olyan területei (jász-halmazos) ahol még az is meg van határozva, hogy miből lehet a kerítés!
Terv nélkül nem lehet kiszámolni!
Nekem ajánlották nemrég az ács budapestet youtubeon, ha azt végignézed akkor nagyságrendileg ki tudod számolni.
Nincs olyan környék hogy jász-halmazos :D
Jaja, én is az ács budapest et néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!