Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Lehet belőle műhely?

Lehet belőle műhely?

Figyelt kérdés
1 éve vettem egy ingatlant. Van mellette egy melléképület (garázs/fatároló) ami valószínűleg papírok nélkül épült. (2011-ben már megvolt a goggle maps szerint) Az épület szerkezete kb. pont alapra rakott tégla oszlop tartja a tetőt közé csak szárazon van tégla berakva (falnak). Ezt szeretném kicsit rendbetenni (új tető, egy kis kötőanyag a téglák közé), de az aljzat maradna föld. Őszintén szólva azt sem tudom jelenleg milyen kategóriába lehetne besoroltatni.

2020. márc. 3. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Miért akarod besoroltatni valamilyen kategóriába és hol? Senkit nem érdekel szerintem, hogy műhelynek használod vagy akárminek. Persze csak ha nem folytatsz benne gazdasági tevékenységet, ami büdös vagy hangos.
2020. márc. 3. 11:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Fapari tevékenység lenne és tűzvédelmi ellenőrzés lesz, meg a jegyző jön ránézni. Csak gondoltam, hátha érdekli őket honnan lett oda az az épület amit az előző tulaj feketén épített.
2020. márc. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!