CSOK-os építkezésnél mennyire lehet "csalni"?
Sziasztok!
A párommal építkezésre adtuk a fejünket, viszont a 10+15M Ft-ból szűkösen fog kijönni a családi házunk, úgy érzem. Arra gondoltam, hogy az építőiparban dolgozó barátaim segítségét igénybe venném, földmunkára, burkolásra és festő által végzendő munkákat megoldanánk barátokkal, azt gondolom, hogy rengeteget tudnék spórolni. Ennek ellenére úgy tudom, hogy a CSOK-os építkezésnél ezt meglehetősen szigorúan veszik.
Esetleg van valami kiskapu ezekre?
Köszönöm a segítségeket!
Ügyes vagy!
Ezt mondom én is, utána kell járni a dolgoknak és informálódni!
Akkor te vedd igénybe a devizahitelt, az biztosan jobban megérte, hiszen annak a Gyurcsányod csinált propagandát!
Csinálsz te vagy valamelyik rokonod egy akármilyen kotonfoltozó bt-t,kft-t, vagy bármilyen céget.
A barátaidat alkalmi munkára bejelented, ez napi 1000 Ft
és máris hivatalos a történet.
Szivesen.
"Akkor te vedd igénybe a devizahitelt, az biztosan jobban megérte, hiszen annak a Gyurcsányod csinált propagandát!"
Volt devizahitelem. Nem lakásra, kocsira, de már kifizettem, ugyanis sokakkal ellentétben úgy vettem fel, hogy hiába lett több, mint másfélszerese a törlesztőm, tudtam fizetni, mert nem adósodtam el az utolsó fillérig.
De a hülye CSOK nélkül nem szálltak volna el ennyire az ingatlanárak és tudnál magadnak lakást venni sima hitelre anélkül, hogy gyártanod kellene Orbánnak 3 gyereket. Pláne ha az LTP-t se szüntették volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!