Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » CSOK-os építkezésnél mennyire...

CSOK-os építkezésnél mennyire lehet "csalni"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal építkezésre adtuk a fejünket, viszont a 10+15M Ft-ból szűkösen fog kijönni a családi házunk, úgy érzem. Arra gondoltam, hogy az építőiparban dolgozó barátaim segítségét igénybe venném, földmunkára, burkolásra és festő által végzendő munkákat megoldanánk barátokkal, azt gondolom, hogy rengeteget tudnék spórolni. Ennek ellenére úgy tudom, hogy a CSOK-os építkezésnél ezt meglehetősen szigorúan veszik.

Esetleg van valami kiskapu ezekre?

Köszönöm a segítségeket!

2020. jan. 29. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért van ez így kitalálva, hogy minél jobban adósodj el Orbánnak. Orbán kiszolgáltatott, irányítható embereket akar. Ennek egyik eszköze ez a rohadt CSOK is.
2020. jan. 29. 13:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze, de ha egyszer nincs más lehetőség. Mivel jobb az, ha fizetem a 120-as albérletet, ami soha nem lesz az enyém?
2020. jan. 29. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes vagy!

Ezt mondom én is, utána kell járni a dolgoknak és informálódni!

2020. jan. 29. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Akkor te vedd igénybe a devizahitelt, az biztosan jobban megérte, hiszen annak a Gyurcsányod csinált propagandát!

2020. jan. 29. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van valóban a 70% ról kell számla csak a bankban azt nem mondják előre hogy annak a 70% áról amennyire ők felértékelik Tehát ha te megcsinálod 25 millióból de ők felértékelik 40 millióra akkor a 40 milliót veszik alapul.És érdekes ilyen esetekben jóval felülértékelik a házat a hiteleknél pedig alulértékelés van. A mi új házunkat olyan magasra értékelték hogy még 40% ről sem tudtunk volna számlát adni ha nem hívunk szakembereket.Tehát rákényszerítettek erre :( Amúgy meg annyit egyáltalán nem ér a ház amennyire a bank értékelte
2020. jan. 29. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
36%

Csinálsz te vagy valamelyik rokonod egy akármilyen kotonfoltozó bt-t,kft-t, vagy bármilyen céget.

A barátaidat alkalmi munkára bejelented, ez napi 1000 Ft

és máris hivatalos a történet.

Szivesen.

2020. jan. 30. 09:18
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

"Akkor te vedd igénybe a devizahitelt, az biztosan jobban megérte, hiszen annak a Gyurcsányod csinált propagandát!"

Volt devizahitelem. Nem lakásra, kocsira, de már kifizettem, ugyanis sokakkal ellentétben úgy vettem fel, hogy hiába lett több, mint másfélszerese a törlesztőm, tudtam fizetni, mert nem adósodtam el az utolsó fillérig.

De a hülye CSOK nélkül nem szálltak volna el ennyire az ingatlanárak és tudnál magadnak lakást venni sima hitelre anélkül, hogy gyártanod kellene Orbánnak 3 gyereket. Pláne ha az LTP-t se szüntették volna meg.

2020. jan. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!