Mennyibe kerülne egy ekkora ház felépitése?
Panelban lakunk a férjemmel, 3 gyerekkel, anyósomékkal.
Nagyon kicsi a hely, eddig egész életünkben spóroltunk és vidéken van egy nagy telkünk, amire birnánk épitkezni.
Viszont elképzelésünk sincs hogy mennyibe kerülne egy ház felépitése, berendezése, kulcsrakészen...
Legalább 200 négyzetméterest szeretnénk, természetesen emeletest, 2 terasszal, 2 fürdő, nappali-konyha-ebédlő, garázs egy autónak, 4 háló, egy dolgozó,...
Szeretnénk a mai izlésnek megfelelő, stilusos butorokat, gázfűtést, nem kell semmiből a legdrágább, egy középkategóriás , otthonos ház.
A telek körbe van keritve, a tereprendezés megtörtént.
Pár fa volt, amit kivágtak, gyökereket kiszedték.
Nagyjából 20 millió forintot tudnánk kapni a panelért, 10 millió félretett pénzünk van, illetve igénybevennénk a CSOK 10+10 milliós támogatás/hitelt.
50 millióból kijönne ez a ház, igaz? :)
Honnan tudod, hogy a gyereked majd veled akar együtt élni???
Ráadásul huszonévekre előre semmit nem láthatsz.
Szerintem is megalomán a 200 nm, bejöhet egy nem vár tbetegség, keresetkiesés - aztán még kifűteni se tudjátok...
# 8/
Én is erre gondoltam! :-DDDDD
Ráadásul dizájner darabokkal...
Szerintem álmodozik a topiknyitó! Aztán bilibe ér a keze!
:D
# 10
Ha minden el van döntve, és aláírtátok, akkor mi értelme a kérdésnek egyáltalán...????
Ezt az ellentmondást csak én nem értem???
Topiknyitó hsz.: "Panelban lakunk a férjemmel, 3 gyerekkel, anyósomékkal"
#10. hsz: "További 20 milliót március folyamán, addigra eladhatjuk a panelt és elköltözhetünk anyósomék házába."
Ha anyósodéknak van háza, miért veletek laknak egy lyuk panelben????
Nem lesz bevételkiesésünk, nagyon biztos állásunk van, korrekt fizetéssel.
10 millió kölcsönt 5 év alatt szerencsére simán ki tudunk gazdálkodni, illetve van még egy telke a férjemnek a város szélén.
Bármikor értékesíteni tudnánk 6-7 millióért, hiszen már régóta fáj a szomszéd foga rá, de mi kiszereznénk várni hogy megadja a kért 12 milliót, mert azt betudnánk fektetni egy magánrendelőbe.
Szóval nem aggódunk a hitelen, és természetesen a fűtésen sem.
Utolsó
Azért laknak velünk mert van hogy egész nap dolgozunk, ezért elkell a segítség.
Ha nem kapnánk meg a csok-ot, akkor értékesítsük a másik telket.
Illetve kaphatunk akkor is kölcsönt a banktól.
# 16
tele vagytok ingatlanokkal, aztán mégis heten szorongtok évek óta egy nyamvadt panelben...?
Kit akarsz ámítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!