Kaninchen1971 kérdése:
Mi a különbség a párazáró és a párafékező fólia között?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 01:13
1/3 anonim válasza:
A párazáró fólia teljesen elszigeteli a párát, így semmi sem tud átjutni. Intenzív nedvességterhelésű helyeken alkalmazd, ahol nem számít, hogy az épület mennyire tud "lélegezni". (Pl.: egy lakatlan tetőtérnél)
A párafékező fólia csak annyi nedvességet enged át, amennyi a túloldalon egyből el is tud párologni. Ha könnyűszerkezetes épületet, vagy tetőteret akarsz építeni (amiben lakni is fogsz), akkor ezt kell használni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Közben már németül megtaláltam a választ az interneten .
2019. dec. 24. 01:47
3/3 anonim válasza:
Az is egy megoldás. :D
Csak azt nem értem, hogy miért vagyok lepontozva. Én idáig mindig így használtam ezeket a fóliákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!