Sajtkuka14c kérdése:
Le fesetem a fát falfestésekkel?
Figyelt kérdés
Raklapokból csinálok egy fali tv konzolt2019. nov. 20. 17:42
1/9 anonim válasza:
Nem fog róla lejönni,ha erre vagy kiváncsi .
2/9 A kérdező kommentje:
Igen
2019. nov. 20. 17:48
3/9 zebulon66 válasza:
Ha meg is csiszoltad előtte én inkább a lazurt ajánlanám, de ha tiszta a felület akkor a falfesték is megmarad sokáig, csak ne vastagon inkább többször.
4/9 A kérdező kommentje:
Es ez a lazur kimondottan fa festek ?
2019. nov. 20. 17:54
5/9 anonim válasza:
Inkább komolyabb védelemnek számít. Lehetőlég két réteg vékonylazúr. Azon megáll a festék, nem szívja a fa különösebben.
6/9 anonim válasza:
* mármint a lazúrt nyeli, csak utána a festéket nem
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ha lefestem a fát falfestékel akkor nem lesz semmibaja ugyan úgy befogja
2019. nov. 21. 09:36
8/9 A kérdező kommentje:
?
2019. nov. 21. 09:36
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy befogja, egy párszor legurítod és utána már nem nyeli el, de javaslom, hogy hallgass az előttem "szólóra", ha lecsiszolsz egy raklapot és annak adsz vékony lazúrt (arra már nem kell falfesték!), az százszor esztétikusabb! A vékony lazúr meghagyja a fa természetességét (értsd látszanak a fa erezetei stb...) de emellett színt is ad a fának, amilyen választasz, s ha ehhez még olyan vékony lazúrt választasz színben, ami ugyanaz a szín, mint valamelyik másik (a közelében lévő) bútordarab egy eleme, esetleg a függöny színe stb. akkor megérte vele dolgozni, akkor érte meg vele melózni! Az úgy match-el! Akár mögé felragasztani dekor LED szalagot (a dekornak nincs szüksége hűtésre, így fém profil nélkül is felragaszthatod), ugyanígy az alacsonyabb fényerejű/fogyasztású RGB (színes) ledek sem feltétlen igénylik, vehetsz ehhez távirányítós drivert, de ha nem áll távol tőled az ilyen, akár beépíthetsz valahova egy pici kapcsolót a gyengeáramú oldalra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!