Mit szoktatok tenni kocsi bejáróra?
Figyelt kérdés
Zúzott követ ajánlottákva tuzepen, de nem valami olcsó, idővel össze áll, nem tudom vizet hogy engedi át.2019. nov. 15. 21:52
1/2 anonim válasza:
Jól mondták, és nem lesz vízzáró soha.
2/2 anonim válasza:
Ha csak simán a földre elszórod a murvát, akkor jó hogy pár hónap alatt a kocsi súlya miatt összekeveredik a földdel.
Legalább 15cm-es ágyat kell csinálni.
Az aljába mehet jó erős (nem a legolcsóbb) geotextil, majd 10cm poros 0-50mm-es murva utána TÖMÖRÍTÉS, a tetejére meg valami osztályozott zúzalék 5cm vastagságban.
Én így csináltam 6 éve, azóta még a gaz se nőtt ki, és természetesen egy deka víz sem áll meg rajta, plusz a textilnek köszönhetően a földdel sem tud összekeveredni a murva.
Így nem "sárosodik" el az út.
Ellenben a szomszéd aki simán csak kiszórta tavasszal a murvát a bejárójára, most már csak a gazt látni meg hogy az egész összekeveredett a földdel és tiszta trutymó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!