Kocsi beálló (nem lejárót! ) Kb 10-15 centi között (10-nél nem kevesebb) vastagságú lesz,1:3 arányban keverem ki a betont, Elég az a vastagság? A keverés mehet 1:4 ben is? Az baj ha nem teszek bele hálót? 5,5 x 5,5m lesz, egyben öntve.
1-nek:
A centi dilettációs hézagnál télen a víz bemegy, és megfagy, ott a jég nem nyomja szét?
Egy betonozást úgy lehet elcseszni, ha kispórolják belőle a cementet és az acélhálót.
Te pont ezt szeretnéd tenni.
5:
Nem szeretném tenni, csak tájékozódok :)
Van 15 mázsa cementem, ami 5,5 x 5,5 területhez, (10-15 centi vastagság) kellene, ami valószínűleg elég (vagy nem) ezért kérdeztem. a háló pedig dilemma volt, de én is arra hajlok hogy legyen benne.
4:
Ha bele ül a por, föld, stb. akkor a télen egy nappali hó/jég olvadásakor vizes lesz, éjjel (pl.) meg belefagy, erre gondoltam amikor azt írtam hogy szét nyomhatja a jég (?)
És a hézagot vigyem le teljesen az aljáig, vagy nem?
És a végein ugy csináljam, hogy ki tudjon folyni szabadon a víz, vagyis ne legyen lezárva?
Egy kérdésem maradt még:
Ha nem 4 felé osztanám el a dilettáció érdekében, hanem mondjuk
Hossz irányban osztanám 3 felé az 5,5 x 5,5 -ös felületet, az ugy még jó a "dilettáció" -nak?
Tehát úgy nézne ki, hogy 1,83 méter széles, és 5,5 méter hosszú lenne egy része. Vagyis nem 5,5 méter hosszú lenne, hanem csak Kb. 4,5 méter hosszú. (mert ott már a kapu van a tolókapu sinnel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!