Mii lesz jobb? Ez semmit nem fog hozni, csak keletkezik a piacon (5-10 év múlva) egy csomó bizonytalan műszaki állapotú "szinte új" építésű ingatlan.
A végrehajtási rendeletet nem találtam meg, kíváncsi vagyok a konkrétumokra.
Jobb lesz vagy igen?
Èn èpítèszkènt örülök, hogy a tervezői művezetèst töröltèk. Fèl nap elcseszèse volt üzemanyagköltsègèrt 6 alkalommal/ház. Be is szüntettük a családi ház tervezèst miatta, ráment volna a cèg.
Viszont az èpítèsi napló hiánya aggasztó. Kihívod szakigyurit számla nèlkül vízszigetelni. Rossz hőmèrsèkleten rossz anyagot használ. A következő èvben derül ki, hogy javíthatatlan a hiba a házadon. Kihez fordulsz, hova mèsz, hogy bizonyítasz? Elárulom, sehogy. Fèlő, hogy komoly minősègi romlás lesz ennek az egèsznek a vège.
Persze az árak tarthatatlanok, de ez nem megoldás.
Köszi! Meg is néztem!
De itt csak annyit látok, hogy az egyszerű bejelentés újra az ÉTDR-be került.
(a naplóval kapcsolatban egyetértek veled! a tervezői művezetés hála istennek nem érintett)
Hogy ennek az lesz-e a következménye, amit feltételeztek, azt nem tudom, lehet...
Mindenesetre én úgy gondolom kár bármiféle következtetést levonni abból, hogy "régen hogy volt", akkor mi volt ennek a következménye (mert hogy ebből indulnak ki sokan). Nem ugyanaz a világ a mai... Akkor "szerezni" kellett, most venni lehet és bár ez sokaknak lehet vérlázító kijelentés, de jelenleg van is miből. Lényegi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!