Vastag, tömör betonfalba milyen eszközzel lehet ajtónak lyukat vágni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 9. 10:49
11/22 anonim válasza:
Hol van kültéren 50 cm vastag tömör betonfal? Csak nem valami gátat akarsz átvágni?
12/22 anonim válasza:
50 cm-es??? kültéri fal? mit akarsz te átvágni? statikus látta?
13/22 A kérdező kommentje:
Két telek közt szeretnénk egy átjárót, hogy ne kelljen megkerülni a házat.
2019. szept. 9. 16:08
14/22 anonim válasza:
Ez a ház külső fala vagy egy kerítés?
15/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Írd már meg, hogy ez a rettenetesen vastag 50 cm-es tömör betonfal minek a fala: helyiségé, vagy kerítése, vagy valami másé. Ha kerítésé, akkor - ugyebár - nem teherordó, tehát az előző válaszom a nagy óvatosságot tekintve okaveszett és nyugodtan nyithatsz benne nyílást egy ajtónak. Ha viszont teherhordó, akkor isten ments kivágni egy nyílást benne, főleg, ha fölötte nagy teher van, ami ránehezedik!!!
16/22 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá, de valószínűleg nem teherhordó, mert közvetlenül a ház oldalából “nő ki”. És csak körülbelül írtam az 50 cm-t.
2019. szept. 9. 20:48
17/22 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen kerítésnek szántuk, de már megbántuk, mégis át szeretnénk járni.
2019. szept. 9. 20:51
18/22 anonim válasza:
Dobj már róla egy képet, meg mérd meg rendesen!
19/22 anonim válasza:
Kerítésnek szántatok 50 centis betonfalat??? Fáradj már oda a végéhez és mérd meg. Habár úgy vélem, hogy a másik vége a szomszéd épülethez csatlakozik, tehát ott nem lehet megmérni, ill a betonon túli részen az esetleges drótkerítést megnyitni ajtónak. Ezért akartok rá ajtót. Akkor fogj egy létrát és mérd meg a tetején.
Én azonban úgy látom, hogy fölösleges a falvastagságon rágódni, hiszen kerítésnek szánták, ezek szerint semmi terhet nem hord. Ha tényleg kerítésnek szántátok és nincs fölötte építmény, akkor nyugodtan ajtót nyithatsz rajta. A szükséges szerszámot mások már megajánlották.
20/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, hogy kell képet feltölteni.
2019. szept. 10. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!