Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A vízóra cserének mennyi a...

A vízóra cserének mennyi a reális díja?

Figyelt kérdés
3 vízórám van, az egyik falba süllyesztett. Amit eddig kaptam árajánlat (40 000) Ft kicsit sokallom. Szerintetek ez reaális ár?

2019. júl. 20. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Az reáls
2019. júl. 20. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a 40 ezer belefér, jó pár éve is kb ekörül volt az ára egy ilyen dolognak, mifelénk picivel többe van egy ilyen művelet, de max 10 ezerrel több, szóval ennyiért reális.
2019. júl. 20. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:

5-6000 Ft egy vízóra.

Tehát a három 15000, a maradék 25000 Ft a hollandik tekergetésének az ára...😆

2019. júl. 21. 01:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a szolgáltatóé,akkor ingyenes.Pénteken cserélték .
2019. júl. 21. 07:02
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 meg azé, hogy elmegy hozzád, nem tesz tönkre semmit, elintézi a papírmunkát a szolgáltatóvsl

#4 csak a szolgáltató baszik akkor jönni, amikor kéred, nekem a fürdőszoba felújításkor (teljes vizvezeték csere), 3 hetet kellett volna rájuk várnom, úgy hogy csőrepedés volt és a vízvezetékszerelőhöz is gyakorlatilag protekció kellett, kb egy hónapomba telett, hogy valaki egyáltalán kijöjjön. Vicces lett volna, ha min 3 hétig nincs vizem

2019. júl. 21. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Komoly papírmunka, kb 5 perc kitölteni, és negyed óra beadni.

Csináltam, tudom.

2019. júl. 21. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!