Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes a Balaton mellé költözni?

Érdemes a Balaton mellé költözni?

Figyelt kérdés

Voltunk ott egy hetet, jövő héten megint megyünk (meló).

Borsodból mentünk itt nagyon rossz utak vannak, 12-15 éve még kátyuztak stb de mára meg semmit nem csinálnak és az út közebén kell menni ami nagyon balesetveszélyes.

Köszi Orbán Viktor és Pénztáros Disznó Lőrinc, mocsok Fidesz... 183 milliárd útadóból mindent ellopnak.

Itt a Balaton körül egész jó utak voltak, rendezett porták, mindenki köszön mindenkinek stb.

De a kenyér és a pékáruk az siralmasak itt. És nincs annyi sötét börű, mint nálunk.

Nem tudom milyen albérlet árak vannak itt és milyen fizetések, coop-os boltban láttam egy éves felvételele adó munkát.

2019. júl. 20. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Balatonnál nemigen vannak albérletek, mert akinek van kiadható, az nyáron kiadja nyaralóknak,napi 5ezer/fő áron.

Te onnan Borsodból nem is tudtál volna drágább helyet találni!:)

2019. júl. 20. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Északi part élhető, a déli május végétől augusztus végéig nem.

Ja, nyilván annyi, hogy egy borsodi családi ház árából ott maximum egy garázst kapsz.

2019. júl. 20. 22:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Északi-keleti részen voltunk.
2019. júl. 20. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Északi parttól 15kmre lakom egy kis faluban, vályoghaz. 3.8millióért vettem... Tény nem a parton van, de kocsival max 30 perc és a strandon vagyok.

Motorral meg... Szabadstrandra be, mociról le megyek egyenesen a vízbe, 10 perc...

2019. júl. 20. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Vályog ház az nem a legjobb de ott valamiért ez nagyon divat volt.
2019. júl. 21. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha van pénz felújítani, akkor fűteni is van... Ha olyan vagy mint én, hogy nincs pénz, akkor meg csak ezt kapod meg...
2019. júl. 21. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Senkinek nem tűnik fel, hogy albérletet keres a kérdező, nem pedig balatoni ingatlant tud vásárolni?
2019. júl. 22. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!