Balaton déli partján hova érdemes költözni? Balatonszemesen milyen élni?
Figyelt kérdés
Balatonhoz szeretnénk költözni, déli partra. Mivel szinte minden nyáron Szemesen nyaraltunk és nagyon a szívünkhöz nőtt érdekelne milyen ott élni illetve mire lenne szükség ami nincsen helyben.2016. jan. 5. 14:18
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy eddig hol éltél, de azt mindenképpen tartsd fejben, hogy itt nincsen pörgés. Kellemes kis község. Igazából minden van helyben, de ha pont szemesen nincs, akkor Lellén vagy Bogláron tuti van, és mivel ez a három település szinte össze van nőve így nem egy nagy kaland.
2/3 A kérdező kommentje:
Fővárosban élek,ide születtem.Régóta nem érzem magam jól itt. Túl sok, zajos, nem akarok ilyen stresszben élni. Szórakozóhelyekre sem járok.De ha esetleg arra vágynék, biztosan azon a környéken is vannak lehetőségek.Nyugodt helyen szeretnék családot alapítani. Önkormányzat, település vezetősége jó?
2016. jan. 5. 22:19
3/3 anonim válasza:
Szia! Bár régi a kérdés, de engem is érdekelne, nálunk most vált aktuálissá:-) Kedves kérdező odaköltöztetek végül? Ha igen írnál róla? Köszönöm előre is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!