Kötelez bármi arra, hogy az Obiban személyesen rendelt termékeket átvegyem?
Oké, de a kérdezőnek ment a kérdés, mert ezek szerint egy telefonra vár és nem ment elébe a dolognak. Telefonálni kell.
Én házhoz szoktam kérni az Obis cuccokat és a szállítók szerint akkora a munkaerőhiány, annyira nincsenek rakodók és sofőrök, hogy sok esetben 1 hónaposra is nyúlik a szállítási határidő. Eddig még megoldották a weblapon vállalt szállítási határidőket, de bármi lehetséges. Az egymillió kivándorló hiánya mindenhol érződik.
Egyébként nem kell átvenni a boltba rendelt cuccot, meg van adva a határidő amíg átveheted, utána törlik a rendelést.
Köszi a válaszokat!
Nem fogok a "dolgok elébe menni", feleslegesnek érzem az érdeklődést.
A legutóbbi hasonló rendelésemnél néhány nap múlva telefonáltak, hogy megérkezett a termék (illetve megrendeléskor mondták is, hogy pár nap), mehetek érte.
Ez alkalommal viszont nem másik áruházból való átkérésről van szó, és fogalmuk sem volt, mikor érkezhetnek meg a termékek, én pedig sokat nem várnék már rá, innen jött a kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!