Hol tudom személyesen ezeket a hajápoló termékeket megvenni? Netről nem szeretnék rendelni.
2013. dec. 30. 15:31
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, ez szerintem Mo-n nem annyira ismert márka.
Müllerben, esetleg dm, vagy Rossmann.
2/3 anonim válasza:
Az első tévedett.
A Kérastase igenis ismert és népszerű, csak persze bizonyos körökben. Az összes sztár és elismert fodrász többnyire ezt használja, valamint a sztárok és pénzesebb emberek.
Ezeket nem tudod drogériába megvenni.
Menj be egy minőségi fodrász szalonba ahol ezekkel a termékekkel dolgoznak, ott tudsz venni is (csak persze ott drágább mint netről, mert a szalonnak is haszna lesz rajta)
3/3 anonim válasza:
Ahogy előző is írta, a neves szalonok közül több is dolgozik ezzel ( Pl. Zsidró), viszont tényleg olcsóbb neten rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!