Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet a fészkük? Hogy...

Hol lehet a fészkük? Hogy találjam meg?

Figyelt kérdés

2 szobában (az enyémben meg az őseimében) a szegélyléc meg a fal közötti pár mm-es résekből állandóan rajzanak elő a szárnyas hangyák. csomószor beszórtam már ilyen fehér rovarirtó porral (nem tudom a nevét, már régen lejött róla a címke), de ez se sokat segített. itt a számítógép mögött is jönnek, és félek is nehogy kárt tegyenek benne (mondjuk remélem ez nem lehetséges) meg mikor este tévézek vagy ég a kislámpa akkor is előjönnek.

arra kíváncsi vagyok, a fészkük merre lehet, mert oda szórnék fahéjat vagy kávézaccot ahogy itt már többen is tanácsolták.

2010. júl. 9. 14:16
 1/3 anonim válasza:
A helyedben vennék rendes rovar öltöt (ami nem járt le) és azzal befolynám ezeket a helyeket ahonnan jönnek, ha nem jön be akkor szakemberhez kell fordulni.
2010. júl. 9. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

"a fészkük merre lehet, mert oda szórnék fahéjat vagy kávézaccot"

Cukorral vagy tejjel isszák? És a röhögéstől döglenek meg?

2010. júl. 9. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Használj BIOKILL-t!! Nagyon jó szer, tuti nem jelentkeznek többet a rovarok. Ha nem tudod a fészkük helyét, akkor csupán az útvonalukra szórj. Azok beviszik a fészkükbe, és mindnek annyi, és nem jönnek oda többet. Ami még előnye, hogy színtelen szagtalan, emberre, és melegvérű állatra teljesen ártalmatlan. Tuti hatásos!!

[link]

2010. júl. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!