Napellenző vagy redőny?
Figyelt kérdés
Mind2 lenne a legjobb, de jelenleg csak az egyik opció jöhet számításba. Erkélyajtó, ami délnyugati irányba néz, azon keresztül dől be a forróság, jelenleg csak reluxával védekezem, ugye belül van sokat nem ér. Nem tudom, redőny legyen-e, vagy napellenző. A kihúzható napellenző jóval olcsóbb. Bár a meleg akkor is érni fogja az ajtót, de viszont a nap nem.2019. jún. 14. 02:21
1/4 anonim válasza:
Én redőny párti vagyok. Jól lehet vele árnyékolni nyáron, télen a meleget tartja bent jobban.
2/4 A kérdező kommentje:
Na, a télre nem is gondoltam, de tényleg érdemes azt is szem előtt tartani. Akkor valószínű redőny lesz. Köszi szépen.
2019. jún. 14. 08:02
3/4 kombika válasza:
Redőnynek sokkal jobb a hővédelme, és mellette még biztonsági funkciója is van. Jégeső, betörős, és bármilyen más fizikai hatás ellen is védi a házat/ablakot.
4/4 anna27 válasza:
Redőny jobban kint fogja tartani a meleget!
A napellenzőt meg rángatni tudja a szél, ergő nem mindig tudod használni...
Ha elázik, mert épp ki volt tekerve, akkor meg szártani kell...
Létezik "szél érzékelő" ami betkerheti a napellenző... de ez bonyolultabb mint a redőny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!