Ugye számítani fog a redőny?
Figyelt kérdés
Családi ház nyugatra néző nagy ablakait kellene redőnyözni. Csak azért félek, mert van itthon egy csomó bambuszroló, valamelyiket duplán raktam fel, közötte fehér pléddel, természetesen kívülre, s ahogy az ablakhoz álltam érződött a forróság, nem mondom, hogy nem ér semmit, de késő délutánra igencsak meleg lesz az egyik szoba így is. Éjszaka jól kiszellőzik, tehát szigetelési probléma nincsen. Ugye redőny ennél többet fog érni? Mert ha nem inkább nem ruházok be rá.2019. jún. 12. 23:49
11/12 mindentudó99 válasza:
Akkor ott a klímaval is baj van ekkora teljesítményűnek hipp hopp le kellene hűteni a szobát aztán alapjáraton pötyógni észrevétlenül.
12/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk most rémlik, hogy egyszer jártam egy redőnyözött lakásban, a tulaj elmondása szerint csak délutántól estig szellőztett, éjszaka, illetve du. 5-ig zárva minden, s ahhoz képest meg lehetett bent maradni. Az hogy ebből mi igaz, nem tudom.
2019. jún. 13. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!