Miért csak az agilis és karrierista emberek tudnak lakást bérelni manapság?
A kérdésedböl az derül ki, hogy lusta, nemtörödöm ember vagy, aki nem dolgozik rendesen, csak lopja a napot.
Nem tudom, mire föl várnád el, hogy ezért még fizessenek is neked sokat!
Az általad említett "karrierista" emberek azok, akik becsületesen dolgoznak, nem pedig várják, hogy a sült galamb a szájukba pottyanjon.
A hiba benned van, nem másokban.
Ez nem új találmány.
Már a világ kezdete óta és az állatvilágban is úgy van, hogy az erős fennmarad, továbbörökíti a génjeit, a gyenge elpusztul.
Ha te nem vagy képes felvenni a ritmust, csak lustaságból sodortatod magad, akkor érd be annyival amennyi jut, mert ennyit érdemelsz!
A sors eddig sem nagyon kedvezett a lusta embereknek.
Mellesleg atlagemberkent, atlagos szakmaval 10 ev alatt háromszorosára nőtt a fizetesem.
Sültgalamb nem letezik, akarmennyit is sirtok érte.
Lehet, hogy ha olyan munkát találnál ami érdekel is, szívesebben dolgoznál és ez látszana a béreden is. Amúgy igazad van, hogy a magyar ingatlanpiac elég szar helyzetben van és nem kedvez a kisebb keresetűeknek.
6: Nekem is 3 év alatt több mint megduplázódott a bérem, de ez nem azért volt, mert akkora ász vagyok; hanem mert kezdőként nálam még egy Aldis polcpakoló is többet keresett. Szóval nem mindegy, hogy honnan jutott el az ember a 3x fizetéshez.
Szerződéses katona vagyok Romaniaban, ami állítólag Mordor mögött van Magyarorszaghoz kepest.
A fizetésem szamitasi alapja mindig ugyanaz volt, egy mostani kezdo 15-20 százalékkal kap kevesebbet.
Öcsém privat szférában dolgozik, minden évben emelnek a fizujan.
Ezert tartom nagyon érdekesnek , hogy a jobban teljesito Magyarorszagon megis tobbet panaszkodnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!