Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinél hány fok van most lakásban?

Kinél hány fok van most lakásban?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakom, tetőteres, 1-1.5 hete még fűtöttem a klímával, most meg gondolkodom, hogy hűtsek-e vele. Már 27 fok van bent. Nálatok mi a helyzet? Lakás, vagy ház?
2019. jún. 9. 13:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lakás, 4.emelet-legfelső szint, 24-25 fok, klímát még nem kapcsoltuk be az idén, az egyik redöny volt leengedve délelőtt.
2019. jún. 9. 14:00
 2/18 A kérdező kommentje:
Éjszaka minden nyitva, nappal zárva, besötétítve. Nem is értem, hogy van ez.
2019. jún. 9. 14:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Az 24-25 fok? Az teljesen jó, lakáshoz képest. Szigetelt?
2019. jún. 9. 14:07
 4/18 Metionin ***** válasza:
23 fok, 4. emelet, lakás, árnyékos oldal.
2019. jún. 9. 14:14
 5/18 citromfűlevél válasza:
23C ház
2019. jún. 9. 14:18
 6/18 anonim ***** válasza:
26 fok.
2019. jún. 9. 14:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Tégla lakás, nincs szigetelve. Délelőtt süti a nap. 26 fok volt ma reggel, éjszaka még nem szellőztettünk, de ma éjszaka már nyitva lesz az ablak. Klímát én még nem akarok kapcsolni, mondjuk 30 fokig én jól elvagyok, de lehet, leszavaznak, és bekapcsoljuk:).
2019. jún. 9. 14:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Egy alapszinten szigetelt családi ház első emeletén vagyok most, itt kellemes a levegő, megítélésem szerint olyan 24 fokos. Nincs klímánk, bár gondolkodunk azon, hogy a hőhullámok miatt előbb-utóbb szükség lesz rá.
2019. jún. 9. 14:56
 9/18 anonim ***** válasza:

Ház. Tetőtérben 24: redőnyök nappal lehúzva (tetőablakok nem), éjjel az egyik tetőablak nyitva + délutántól 2 ablak lefekvésig szintén.

A földszinten kellemes még (amikor odasüt a nap, szintén leengedett redőnyökkel), a szuterénben meg a legnagyobb kánikulában is hűvös van.

2019. jún. 9. 14:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Földszintes családi ház, nincs szigetelve, de tartja a hőmérsékletet, mert vályog. A fűtést múlt héten már teljesen kikapcsoltuk. Jelenleg a benti digitális hőmérő 28 fokot jelez, de azt túlzásnak tartom, lehet hogy rosszul érzem, de némelyik helyiségben kellemes hűvös van, inkább max. 24-re saccolom! :/
2019. jún. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!