Bambuszroló az ablakra?
Figyelt kérdés
Nyárra az egyik nagy ablakra tennék fel duplán, kettő db bambuszrolót, kívülre. Szerintetek számítani fog valamit? Tervezem a redőnyöket is, de addig is kellene valami, mert a Sötétítő nem ér sokat.2019. jún. 7. 22:46
1/3 anonim 

válasza:

És ha jön egy vihar ott fogja csapkodni? Szerintem felesleges pénzkidobás. Pláne ha eddig kibírtátok sötétítővel. Egyébként már tök jó áron szerelnek fel redönyöket, mi nemrég csináltattuk meg és tettek bele lehúzható szúnyoghálót is. Érdemesebb szerintem inkább erre spórolni.
2/3 anonim 

válasza:

Nálam eddig jól elvan, kisebb zivatarban sem volt gondja, nagy vihar nem volt mióta felszereltem. Sokat számít, szèpen árnyèkol. Viszont egy redőnnyel nem összehasonlítható, inkább arra költs ha tudsz.
3/3 anonim 

válasza:

Én belülre szoktam tenni nyáron, hangulatos és sok fényt lefed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!