Hogyan tudok megszabadulni környezetkímélő módon a már nem használt CD/DVD lemezeimtől?
Az nem lenne rossz, pár száz lehet kb, de pontos számot most nem tudok mondani, majd számolgatok éjjel.
A tokok egyébként sima műanyagnak számítanak nem? Mehet a szelektív gyűjtőbe is akár? Esetleg azok is kellenének, kedves előző válaszoló?
A tokokra nincs ötletem, de a lemezekből egy csomó dísztárgy készíthető.
A gyerek az oviból egy cd lemezre ragasztott virággal jött haza nemrég. Az egyik barátom meg felragasztotta a falra a lemezeket az aljukkal kifelé. Nagyon feldobja a szobát. Mintha torz tükör-fal lenne.
Szóval használd fel vagy ajándékozd el valakinek. (Pl. mi a múltkori ovifoglalkozás után egy csomó ilyet összeszedtünk itthon és beadtuk az oviba.)
Tokokat szerintem még el is tudod adni. Pl teszvesz, vatera stb oldalakra felrakod, mondjuk 5Ft/db áron, szerintem hamar le fognak rá csapni. Van aki hengerben veszi a lemezeket ezért kell neki a tok.
Egyébként maga a lemez is műanyagból van, polikarbonátból. Azt nem lehet a műanyagos szelektívbe dobni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!