Hogy lehet fürdőszobai penésztől megszabadulni / a zuhanyzóban/?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 15:05
1/7 anonim válasza:
Rendszeresíts egy szivacsrongyot, és zuhanyzás után töröld át a kritikus részeket. A fülke ajtaját hagyd nyitva. Lehetőleg a fürdő ajtaját is, hogy szellőzzön. Valamint ha megjelenik, azonnal takarítsd le.
Nekem a kád mellett, ahol rossz a csempe, szokott megjelenni penész, ezt amikor észreveszem, ráöntök egy kis tömény domestost, fél órát rajta hagyom, aztán letörlöm, kész. Ha nem hagyod elburjánzani, akkor nincs vele nagy gond.
3/7 anonim válasza:
Klasszikus és olcsó: ecet. Utána egy napig büdös lesz.
4/7 anonim válasza:
Ecettel vagy domestossal mosd le a penészt, utána egy friss, vékony rétegben hagyd is rászáradni a csempére. Fontos, hogy minden zuhanyozás után hagyd alaposan kiszáradni a zuhanyzót és a fürdőszobát is, akkor nem fog visszatérni a penész. A legtöbb lakásban úgyis túl száraz a levegő, nyugodtan nyitva hagyhatod a fürdőszoba ajtaját mondjuk éjszakára, vagy ha elmentek otthonról, akkor senki sem látja.
5/7 anonim válasza:
Nekem a kádnál volt állandóan penész, semmivel nem tudtam megszüntetni...
Aztán kipróbáltam az ULTRA SZAVÓ penész eltávolító spray-t és 1 kezelés után teljesen eltűnt a penész, azóta nem is jelent meg többé (másfél éve!)...
Csempére, falra, kőre, mindenhol használható, tényleg nagyon hatásos, megéri megvenni!
7/7 A kérdező kommentje:
A Salvo milyen, ez is penész ölő. ? Klor is van benne?
2011. jan. 30. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!