Mért érzek cigi szagot néha a lakásban?
Figyelt kérdés
Nem dohányzik sem a párom, sem én egyáltalán, de vmiért néha cigi szagot érzek a lakás egy bizonyos pontjában (nagy szoba egyik sarka). Tavaly augusztusban költöztünk be, de csak 1-2 hónapja lettem erre figyelmes. Amúgy földszinti lakásról van szó, nem tudom, van-e jelentősége. És zárt ablakoknál, amik új, műanyag nyílászárók, tehát arra sem gyanakodhatok, hogy nem jól záró, régi ablakok mellett esetleg vki az ablak alatt dohányozna. Szóval foglalmam sincs, lehet, hogy csak képzelődök?2019. máj. 16. 21:14
1/5 anonim 

válasza:

Ha az előző lakó abban a sarokban dohányzott, akár a falba is beszívódhatott a füst. Fessétek ki!
2/5 anonim 

válasza:

A csövek mentén is jöhet a cigiszag a felettetek lévő lakásból.
Én a wc-ben szoktam cigiszagot érezni. Gondolom a felettünk vagy alattunk lakó ott cigizik.
3/5 anonim 

válasza:

Nálunk is a wc volt brutális mindig, tipikus panel...
Egyébként én is a festést javasolnám és átnézni a fel-lemenő csöveket, az áttörésnél van-e rés esetleg.
Más dohányozhat-e az ablak alatt, vagy fölöttetek esetleg az ablakban. Nálunk akkor van még büdös.
4/5 anonim 

válasza:

Vagy a falszomszéd dohányzik a lakásban és a konnektoroknál átszivároghat a szag ( a közös szerelvénydoboz miatt).
5/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor vagy a falra gyanakszom, mert nem lett lefestve, hogy beköltöztünk, mondjuk akkor mért csak néha érzem és nem mindig? Vagy pedig a felső szomszédtól a csöveknél. Az elég durva akkor, hogy így lehet érezni.
2019. máj. 17. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!