Régi füstölő tud kifejezetten rossz szagot csinálni a lakásban?
Köszi, akkor jól sejtettem, hogy az lehet a bűnös. Most elkezdtem mindent áttörölgetni. Ajtók, beépített szekrény, bútorok...Remélem eredménye lesz.
Gagyi barack vagy milyen illatú füstölő volt:(Ilyet sem veszek többször.
Első, tudnál még egyben segíteni?
Most vettem ópium illatút, de ez meg hosszabb mint a füstölőtartó. Milyen megoldás van ennek az elégetésére?:)
Azt hiszem inkább rakok alá valamit. Nem pocsékolok:))
Ja, és a régi füstölő szagát próbáltam "semlegesíteni" egy frissen vett égetésével, nem ment. Pedig direkt ilyen erős illatúakat vettem mint pl. az ópium is:(
Köszi a válaszaidat:)
Biztos,hogy a régi füstölő miatt van büdös a lakásban?
Elég furcsa szerintem,hogy rengeteget szellősztetsz és a szag mégis hetek óta érezhető a lakásban.Nem hinném,hogy a füstölő szaga ennyire beivódhatott a bútorokba,vagy a falba.Azt még el tudom képzelni,hogy néhány napig érződjön,de,hogy hetekig,az már kicsit furcsa nekem.Szerintem nézz utána,hogy nincs-e valami más a lakásban,ami ilyen kellemetlen szagot áraszthat!
Az érezhető szag alapján a cigire vagy a füstölőre tudok gondolni csak. Ahogy írtam, a cigizési szokásunkban nem változott semmi, ezt azért zárnám ki.Ráadásul olyan a lakásunk beosztása, hogy a lakás másik részén folyamatosan nyitva tudom hagyni az ablakot bukóra. Ezen kívül máshol is szoktam szellőztetni természetesen. Ennyi szellőztetéstől a cigifüstnek még akkor is ki kéne mennie, ha bent cigiznénk. Más forrást nem találok.
Nem tudom. Így,hogy áttörölgetek mindent, remélem megszűnik végre.
Ezért gondoltam, hogy esetleg lejárt a szavideje, ha van olyanja, és azért járt át ennyire mindent, és ennyire rossz szaggal megmaradva.
De úgy látom megoszlanak a vélemények, tehát mégsem tuti, hogy a füstölő a bűnös.
Köszi utolsó.
Hol lehet kapni?
Egyébként kiderült, hogy a füstölő ártatlan. Régebben leárazáson vettünk néhány légfrissítőt. Amit autómatába lehet tenni, és x időközönként spriccel. Na, kiderült,hogy annak volt az a mellékszaga, vagy inkább utószaga. Mióta nem használjuk, vissza tért a jó levegő. Amíg nem jöttem rá, hogy az a ludas, persze, hogy akármit is csinálhattam, nem múlt el, hisz Addig a szagot szellőztetéssel, füstölővel, takarítással, és persze a légfrissítővel próbáltam megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!