Egy blues rajongó gitáros szülinapjára Ti mit vennétek? Találó tényleg jó ajándékot keresek ill hol vehetném meg?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 23:10
2/5 anonim válasza:
Egyedi pengetőket! A pengetőkből sose elég. Összevissza elhagyja az ember. :D
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel!
Vegyél egy sima fehér pengetőt, és pingálj rá amit szeretnél! A lényeg, hogy te juss róla az eszébe:)
5/5 anonim válasza:
Pengetős vagyok: én sokat szörfözök ebayen. Barátomnak is most van a szülinapja, és onnan adtam a pengetős ötletet. :)
Én egy 100 dbos csomagot rendeltem 2000 ft-ért, ami azért vicces, mert MO-n egy darab pengetőért elkérnek 200 ft-ot...
Volt kis hatás, mikor eléraktam egy kupac pengetőt. De még, ha zenei eszköz, akkor vehetsz hevedert is - az a gitár kantárja. Vagy a kedvenc zenészéhez kapcsolódó relikviát. Esetleg koncertjegy valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!