Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudnék ilyet találni?

Hol tudnék ilyet találni?

Figyelt kérdés

Nem épp ebbe a kategóriába illik a kérdés,de sajnos jobb helyet nem találtam.

Szeretnék olyan területet bérelni, amin nincs ház,illetve lehet egy nagyon picike.Itt az a lényeg,hogy egy elkerített füves terület legyen.Az sem baj,ha más is használja,nekem csak hétvégente kellene.Egészen pontosan kutyaiskolának.Miskolcon vagy környékén.Pl. Miskolcon van egy kutyaiskola,ami a tűzoltóság pályáján van.Ők is csak bérlik és mellettük járnak oda a tűzoltók is.Szóval valami ilyesmire gondoltam.Tudtok valami hasonlót mondani?Vagy esetleg hol nézhetnék utána?Ja,és egy hónapba max. 20.000ft-ot kelljen fizetni.

2010. júl. 6. 22:53
 1/2 anonim válasza:
Peidg tudnák de miskolc nagyon messze van , vannak birtokaink és hát pont lenne is de komárom-esztergom megyében és hát sajnos ez nem megy :( pedig jó kis pénz jöt volna be nekem :DDDDDDDDDDDD
2010. júl. 6. 22:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát tényleg kár hogy messze van..:(
2010. júl. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!