Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Telekocsi szolgáltatás? Hol...

Telekocsi szolgáltatás? Hol lehet ilyet találni?

Figyelt kérdés

Már herótom van a tömegközlekedésből (nem attól h sétálni kell hozzá, hanem h lassú, késik, kiszámíthatatlan....)

És azon gondolkoztam hogy keresek telekocsi szolgáltatást.

Meg valaki holnap Paksról Pestre? Kora délután?

2011. okt. 1. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
[link] Ezt szokták ajánlani.
2011. okt. 1. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
hát igen az oszkár, néha én is hirdetek, meg én is használtam már
2011. okt. 1. 16:52
 3/9 A kérdező kommentje:

Találtam vagy 5 félét, tényleg az oszkár tűnt a legjobbnak, de sajnos ott is csak túl későn indulót találtam.

Ha esetleg van még valakinek ötlete, azt várom :)

Az eddigiek segítségét köszönöm :)

2011. okt. 1. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kiváncsi, hogy mennyire nagy az esélye, hogy én, mint Soför találok utast magamnak? Mennyire bevált ez a utazási módszer? Sokan használják,vagy csak sokan hirdetnek ? :)
2011. okt. 1. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy honnan hová :) Meg például hány helyen állsz meg. Vannak elég forgalmas szakaszok. Bár én mint nő nem utaznék egyedül idegenekkel.
2011. okt. 1. 17:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem volt olyan h népligetben vártam a buszra, odaállt egy srác h diákjegy áráért elvisz 3 embert.

Mentem vele én is, spóroltam fél órát, meg egy kis pénzt.

Szóval én keresgélek, ha nagyobb lenne a forgalom, és találnék megfelelő időben indulót, biztosan használnám is a szolgáltatást.

2011. okt. 1. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem annyira ellenkezik a tanítással, hogy idegen ember kocsijába ne szállj be :D
2011. okt. 1. 18:05
 8/9 anonim válasza:

Na igen, de ha olvasol róla mások értékeléseid, helyet foglalsz (nyoma van) megvan a képe, rendszáma stb, akkor azért az már nem a klasszikus vadidegen kategória.

Szerencsére egyre többen használják, pl a [link] -on már több, mint 20.000 aktív hirdetés van.

2011. dec. 23. 14:57
 9/9 dr Kotász válasza:

Botrányos a blablacar nevű telekocsi szolgáltató működése.

Ha valakit érdekelnek a részletek, hogy miért írom, akkor olvassa el az én általam felirt kérdést.

Egyébként meg a telekocsi szolgáltatás haldoklik,mert nincs elég utas, és e miatt az alacsonyra lecsúszott útiköltség hozzájárulások ellehetetlenítik a telekocsit.

2016. jún. 2. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!