Telekocsi szolgáltatás? Hol lehet ilyet találni?
Már herótom van a tömegközlekedésből (nem attól h sétálni kell hozzá, hanem h lassú, késik, kiszámíthatatlan....)
És azon gondolkoztam hogy keresek telekocsi szolgáltatást.
Meg valaki holnap Paksról Pestre? Kora délután?
Találtam vagy 5 félét, tényleg az oszkár tűnt a legjobbnak, de sajnos ott is csak túl későn indulót találtam.
Ha esetleg van még valakinek ötlete, azt várom :)
Az eddigiek segítségét köszönöm :)
Nekem volt olyan h népligetben vártam a buszra, odaállt egy srác h diákjegy áráért elvisz 3 embert.
Mentem vele én is, spóroltam fél órát, meg egy kis pénzt.
Szóval én keresgélek, ha nagyobb lenne a forgalom, és találnék megfelelő időben indulót, biztosan használnám is a szolgáltatást.
Na igen, de ha olvasol róla mások értékeléseid, helyet foglalsz (nyoma van) megvan a képe, rendszáma stb, akkor azért az már nem a klasszikus vadidegen kategória.
Szerencsére egyre többen használják, pl a [link] -on már több, mint 20.000 aktív hirdetés van.
Botrányos a blablacar nevű telekocsi szolgáltató működése.
Ha valakit érdekelnek a részletek, hogy miért írom, akkor olvassa el az én általam felirt kérdést.
Egyébként meg a telekocsi szolgáltatás haldoklik,mert nincs elég utas, és e miatt az alacsonyra lecsúszott útiköltség hozzájárulások ellehetetlenítik a telekocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!