Miért lehet kitakarva az egész ház a térképen?
találtam google utcanézetben egy olyan házat ami teljes egészében ki van homályosítva, nem tudom jó lesz-e a link, mutatom: [link]
és nem csak ezen az egy kockán, ha hátrébb ha előrébb megyünk teljes egészében ki van takarva amíg csak látcik belőle valami. egyszerű vidéki település, mi olyan fontos dolog lehet itt amit ennyire ki kell takarni? vagy simán a lakó jelezhette a google-nek hogy nem akarja hogy látszódjon a háza? ez az első ilyen amit látok
Én már rengeteg ilyet láttam, sőt településrészek vannak láthatatlanná téve, eléggé frekventált helyeken.
És hogy egyénileg mi lehet az oka?
Nos én is gondolkozom rajta és amikor hirdetni fogom a házat akkor kitakartatom, mert azzal a képpel van Maps-on, ahogy tíz éve kinézett. Akkor még nem volt a miénk, rendetlen elhanyagolt volt az udvara, tele kacatokkal, terasz nélkül, egy düledező drótkerítéssel.
Ha valami vevőjelölt rákeresne nem a valós képet kapná és nem is jelentkezne.
Gondolom másokat is ilyesmi motiválhat.
De itt van neked a Bogáti u.4-től jó kép, menj az utcán végig és keresd meg ami érdekel!
(Amúgy a linked csak egy szürke pacni,értelmezhetetlen)
Nekem egy térképrészletet ad ki egy borsodi település főutcájáról. (ismerem, mert 2 falura van tőlünk) A 2. válaszban szereplő link meg Máriapócs, ami Szabolcsban van.
A kérdésben szereplő link utcáján nem láttam házat kitakarva az utcanézetben.
Írjál címet, vagy tegyél be másik linket.
[link] erre gondol a kérdező
Itt egy plakát van, amit mindenhol kitakarnak a google utcanézetében. Néha még a közlekedési táblákat is. :-)
Nem tudom neked hogy jön ki borsodi település, amikor a Kérdező linkjének bal felső sarkában világosan le van írva, hogy "16 Bogáti út Máriapócs, Szabolcs-Szatmár-Bereg"
De mindegy!
Igazad van, a plakátokat el szokták tüntetni, mert "Ez nem a reklám helye" de itt nem erről van szó, nem látszik plakát körvonal, az egész ingatlan ki van takarva.
Elmondom még egyszer:
Újabban az ingatlan tulajdonosa kérheti, hogy ne legyen nyilvános az ingatlana képe.
Én leírtam az én szempontomat, hogy miért fogom takartatni, de vannak olyanok is akikre ha ránagyítasz az üvegfalon keresztül látszik az egész ház berendezése, vagy egyéb. Volt olyan, aki azért takartatta, mert a 120 kg-s felesége bugyiban lehajolva gazolta az udvart.
Ilyesmik miatt határoztak úgy, hogy lehetőséget adnak a tulajnak dönteni, hogy kér e takarást vagy sem.
Én nem tudom miről beszéltek, és milyen linkekkel, de nekem ez jött ki a Bogáti 16-ra, semmi tábla, semmi kukoricás!
Ha kinagyítjátok, akkor még a házszám is látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!