Paradicsom kerti földbe?
Figyelt kérdés
Magról próbálok paradicsom, illetve paprika palántát nevelni. Márciusban kezdtem el, akkor sajnos valami rossz minőségű virágföldet sikerült vennem, s a palánták annyira nem is nőttek meg. S mi nap mentem a piacra palántákat nézni, arra lettem figyelmes, hogy azok is kerti földben vannak, s nagyon szépek. De én szeretném magam megpróbálni, bár már elvagyok késve. De ti milyen földben neveltétek a palántáitokat?2019. máj. 3. 20:37
1/4 anonim válasza:
Itt sok tanácsot találsz
https://www.youtube.com/results?search_query=paradicsom+pal%..
2/4 anonim válasza:
Én kerti komposzttal kevert kerti földbe vetem minden évben a fóliában.
3/4 anonim válasza:
én tőzeg keverékbe szoktam vetni minden évben, mindig nagyon szépek. idén későn vetettem (vmikor márciusban), de már van amelyik 20 centi magas! pár napja nagyobb cserepekbe ültettem, kapnak majd tápot, megugranak, aztán mehetnek ki a fagyosszentek után
4/4 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor már vetheted a helyére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!