Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 6 tonnás álló rönkhasító...

Mindentudó99 kérdése:

6 tonnás álló rönkhasító gépem fél óra használat után elveszti az erejét. Miért?

Figyelt kérdés
Hidegen megy ha bemelegszik már el megy az ereje.
2019. máj. 1. 05:34
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Csak 25 perc munkára van tervezve.
2019. máj. 1. 05:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hidraulikus verzió?Mert ha igen akkor ott a hidro szivattyú a ludas
2019. máj. 1. 06:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy lègtelenítő csap az kivan nyitva? ( nálam van, ès ha nincs nyitva azzal tönkrevágható)
2019. máj. 1. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy napi hány órát használod és mióta,de lehetséges,hogy már hidraulikaolajat kellene benne cserélni,mert bemelegedve már túl híg.Szivattyú hiba,mert kopott. Karmantyúk és munkahenger hibája ,mert kopott,sérült.Mindez azért,mert a meleg olajjal már nem tudja fent tartani bennük a megfelelő nyomást.
2019. máj. 1. 07:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Most cseréltem olajat. Jó lett majd ismét elment az ereje. Ekkor jöttem rá hidegen megy ha bemelegszik erejét veszti. Elvittem szervízbe de azt m9ndták nincs módjuk fát vágni vele max járatni tudják. Nem igért semmit. Szóval nem tudom mi lesz ha elhozom és fél óra múlva ismét leáll.
2019. máj. 1. 07:46
 6/9 A kérdező kommentje:
És igen hidraulikus verzió.
2019. máj. 1. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Milyen márka ?

Scheppach HL 650

2019. máj. 1. 07:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem ez amit mondasz fekvő tipusú. Az enyém álló. Ahol vettem régen több fajta volt. Mint mondta kizárólag a szinük és a cimke más egyébként egyformák.
2019. máj. 1. 08:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Ugyan ilyen csak szürke. [link]
2019. máj. 1. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!