Hogyan lehet melegebbé tenni egy fűtés nélküli szobát?
Új albérletbe kellett költöznöm, a legolcsóbba, amit találtam. A lakásban gázkonvektoros fűtés van, de sajnos az én szobámban nincs radiátor, a meleg pedig nem nagyon tud bejönni. Sokszor van, hogy leülök tanulni, de pár perc után fázni kezdek, plusz éjszaka is nagyon hideg szokott lenni, most is fázom (az ablak sem szigetel rendesen, de az a kisebb baj, azt meg tudom majd csináltatni).
Az lenne a kérdésem, hogy a hősugárzó kivételével (ami eléggé megdobja a villanyszámlát), van-e valamilyen módszer arra, hogy a szoba melegebb legyen?
Köszönöm előre is, ha valaki segít.
Megvárod a nyarat, akkor majd melegebb lesz. Ez az egy van ingyen.
Ezen kívül csak a különféle fűtési módozatok vannak. Ha nem elektromos hősugárzó, akkor a viszonylag gazdaságosabb infrapanel, vagy palackos gázzal működő hősugárzó, az talán még olcsóbb. Az ablakba meg veszel szigetelő gumicsíkot, mindenféle méretben és profillal kapható barkácsboltokban.
Nem tudom elképzelni, hogy hogy nincs fűtés egy szobában.
Mindegy, csak sziesztakályhát ne, mert az elszívja az oxigént a helyiségből!
Öltözz vastagabban, esetleg vegyél néhány tábla hungarocellt, az jó hőszigetelő! Csak 1 szoba az albérlet, vagy egy egész lakásban egyedül vagy? Mert akkor abból a szobából költözz egy másikba, ahol van fűtés, esetleg aludj a nappaliban a kanapén! Ha pedig kinyitod az ablakokat, ott biztosan jön be meleg, elvégre már szinte mindennap jó idő van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!