Mennyi homok kell egy 120x120x25ös homokozóba?
Figyelt kérdés
Hol vettél bele homokot? Amit Obi-ban, Praktikerben árulnak az jó minőségű?2019. ápr. 12. 16:05
1/6 anonim válasza:
1 köbméter elég és van külön homokozó homok
2/6 anonim válasza:
Ha nem lennél lusta, elővennéd a sz.gépet. Ez 360 liter, megnézném hogy mutat ha belenyomsz 1m3 homokot.
4/6 anonim válasza:
Ezt azért 8. osztály után illene tudni kiszámolni.
5/6 anonim válasza:
Én a szegély magasságáig nem tölteném fel a homokot.
Ezek után számoljunk: 1,2 x 1,2 x 0,2 m = 0,288 köbméter, kerekítve 0,3 köbméter, azaz 300 (288-290)liter.
6/6 anonim válasza:
Ez a kép elszomorító ezen az oldalon,és a GYIK oldalakon is.A jó válaszokat és hibátlan számításokat is lepontozták a 8 elemi matek hiányosságban szenvedők.Vagy csak azért is.Ez lenne Magyarország kórképe a tudatlanságról és irigységről.Ezt rendszeresen tapasztalom nem csak itt,ha nem máshol is.
Nem a lepontozás miatt írom ezt,mert szrni bele,hanem amit ez a kép mutat felém egyes emberekről és remélem nem ez a többség,DE SAJNOS EZ A SZÁM NÖVEKSZIK.
Most engem bírálnak majd mínuszban(csak azért is majd én megmutatom ennek a kcsögnek) és igazolják az állításomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!