Nincs pénzem albérletre, az utcára fogok kerülni?
Dolgozom, de ebből a fizetésből nem tudok kivenni még egy minigarzont sem, úgy, hogy a költségeimet is fedezni tudjam. Már régóta keresgélek, de egyre esélytelenebbnek érzem.
Próbáltam csak szobát keresni, de azt nem találtam a környéken.
Albérlet rezsivel alsóhangon 90ezer, de ha ezt kifizetem mást nem tudnék, amit muszáj, enni meg pláne.

Egy évig kerestem ezt is, annyira nem volt lehetőségem.
Másodálláson rajta vagyok, csak még nem sikerült.

Helyileg miről van szó? És milyen munkakör?
Mert mondjuk bérminimumért nem éri meg a fővárosban nyomorogni. Bár az albi rezsivel 90 már vidéki városokra jellemző. Mennyire köt a lakóhely? Ha egyedül élsz, akkor gondolom nem annyira. Próbálj más városban nézelődni.
A fővárostól messze, igazából kisvárosnak mondható, nem szeretném kiírni. Az árak ahhoz képest elég magasak lettek az utóbbi egy évben, egy kis egyszobás albérlet is már 50-60ezer és nem a belvárosban.
A munkahelyemen kívül más nem igen köt ide, de máshol sem lenne több lehetőségem sajnos.
Irodai munkakörben dolgozom.
170ezret sosem fogok megkeresni, az alá meg nem igazán tudom redukálni a költségeimet.

Egyszerű!
Katonaság vagy rendőrség.
Biztos meló és lakhatás is megoldva.
Vagy kollégiumban bérelj szobát. Sok helyen van kiadó külsősöknek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!